+45 2530 2244 asteriks@asteriks.dk

Om Asteriks

Asteriks har siden 2007 tilbudt assistance inden for regnskab og økonomi

Gitte D’Arcy, Direktør

Hvem er vi?

Vi forstår vigtigheden af et korrekt regnskab. Det er altafgørende for, at du som indehaver kan træffe de rigtige beslutninger. Som kunde kan du altid forvente et ærligt svar. Vi pakker ikke tingene ind – er saglige, men uformelle og humoristiske i vores kommunikationsform. Vores ubetingede fokus er vores kunder.
Det betyder, at vores medarbejdere altid medvirker til, at indgåede aftaler håndteres som aftalt, så du trygt kan outsource dine opgaver til os. Asteriks medvirker gerne i implementeringsprocessen – som aktiv deltager eller blot som tovholder. Vi gør det, der tjener dig bedst.
Vores vision er at gøre det let for dig at drive din virksomhed og give dig ro til at fokusere på din forretning. Du slipper aldrig for at involvere dig i din virksomheds økonomi, men vores mål er, at du skal bruge så lidt tid på det som overhovedet muligt.
Asteriks har et tæt samarbejde med det velrenommerede revisionsfirma Ecomentor i Lyngby.

Det siger vores kunder:

Asteriks leverer dagligt et bredt spektrum af services inden for bl.a. bogholderi, momsregnskaber, opstart af virksomheder og valg af virksomhedsform til et bredt udvalg af brancher. Intet er vigtigere end vores kunder og deres vurdering af vores services. Gennem vores daglige tætte kontakt med kunderne sikrer vi, at vores service til stadighed lever op til kundernes forventninger. Vi sætter en stor ære i at leve op til vores løfter og tager meget gerne mod anbefalinger og ønsker til nye services. På den måde er vores kunder er med til at udvikle vores forretning.

I virkeligheden handler det om at gøre det man er god til – og så lade andre gøre det de er gode til! Asteriks er en uundværlig sparringspartner på drift af virksomheden og et af de allervigtigste tandhjul i vores daglige drift. Vigtigst for virksomheden er dog den frihed Asteriks skaber for os. Frihed til at gøre det som vi er gode til samtidig med at vi kan føle tryghed omkring håndtering af vores regnskab, og nå ja, alt det andet Asteriks hjælper os med, fordi vi ved de gør det de er gode til! Det er stort set ligegyldigt hvilken forespørgsel vi kommer med så bliver vi tager professionelt imod og får konstruktiv feedback og hjælp!
Det er ikke svært at anbefale Asteriks, så længe de ikke får for travlt til at hjælpe os!
Jakob Ørstrup

Madmand, idémand og kulinarisk iværksætter. Forkæmper for bedre viden om og brug af gode råvarer!, Ø&KO

Asteriks bistår mig med bogføring af mine bilag, indberetning af moms samt årsafslutning. Derudover får jeg løbende feedback på årets resultat, samt råd om hvordan jeg skal agere fremadrettet. Jeg har været kunde hos Asteriks siden 2013 og jeg er meget tilfreds. Jeg vil anbefale Asteriks til alle som har behov for hjælp til deres papirarbejde.
Anette Kirstine Holgersen

Direktør, Mobilfrisøren

Når man er nystartet kan det være svært at finde en samarbejdspartner, hvor regningerne og aftalerne er gennemskuelige. Asteriks lever på alle måder op til vores forventninger. Vi får klare svar og et godt modspil til at skabe resultater i vores virksomhed – og dette til aftalt pris. Vi anbefaler varmt Asteriks.
Anette Talleruphus

Direktør, Talleruphus Copenhagen