+45 2530 2244 asteriks@asteriks.dk

Træt af tykke mapper med bilag? – Bliv digital – opbevar dine bilag elektronisk

Slut med krøllede bilag og mapper, der fylder på kontoret. Scan alle dine bilag og send dem direkte til dit bogholderisystem. Tag et billede med din mobil af diverse kvitteringer, taxa, restaurant osv. og du behøver ikke længere bekymre dig over, om den er afleveret eller ej.

Du behøver ikke længere udskrive modtagne PDF-fakturaer, men blot videresende dem til bogholderisystemet. Du sparer udover tiden på at samle og sortere alle dine bilag og kvitteringer, også penge på papir samt du slipper for opbevaring af dine bilag på arkivet i 5 år.

Elektronisk opbevaring er godkendt i Danmark. Hvilket betyder, at du ikke skal tænke over, hvor de fysiske bilag er. Og hvis du skal bruge en kopi af en kvittering, så ligger den allerede i systemet, nem at finde, på samme måde som du kan se de fakturaer som du sender ud.

Ifølge bogføringsloven, kan du nøjes med at opbevare dine bilag digitalt. Det betyder, at du slipper for mapper fyldt med papirer, fordi du ikke behøver gemme originalen, når du først har sendt bilaget til bogholderisystemet.

Har I brug for assistance – kontakt os idag!